طلعت رگبار
متولد ۱۳۴۲ اسفراین
کارشناس ارشد مشاوره
عضو شورای شهر اسفراین با تجربه ریاست این شورا
طلعت رگبار، زنی است که در شهر اسفراین برای اولین بار هم عضو شورای شهر شد و هم ریاست شورا را تجربه کرده است.
او درباره سوابق فعالیتش گفته است که از فرماندهان بسیج بوده و پنج سال در ستاد پشتیبانی جنگ فعالیت کرده است. خانم رگبار در حوزه بهداشت و درمان نیز فعال بوده و مسئولیت بهداشت مدارس را هم بر عهده داشته است.
در شهر اسفراین در خراسان شمالی طلعت رگبار از زنان عضو شورای شهر به عنوان رئیس این شورا انتخاب شد. پیش از او روحالله دنیوی ریاست شورای اسلامی اسفراین را بر عهده داشت و خانم رگبار نایب رئیس این شورا بود. شورای اسلامی اسفراین پنج نفر عضو دارد. این شهر با ۵۳ هزار نفر جمعیت در جنوب بجنورد مرکز خراسانشمالی قرار دارد.
اسفراین یک شهر صنعتی است و کارخانه هایی مثل مجتمع فولاد، پنبه، لوله سازی در آن قرار دارند اما کشاورزی هم بخش مهمی از اقتصاد این شهر را شکل میدهد.
رگبار طلعت که برای دومین بار در چهارمین دوره انتخابات شوراهای شهر به عنوان نماینده مردم اسفراین انتخاب شد سال ۹۲ به روزنامه کلید ملی گفته است در ۲۷ سالگی تصمیم گرفته است به ادامه تحصیل بپردازد: "وقتی دیدم من مانند خانمهای اطرافم تواناییهای آنها را دارم و فقط مشکلم تحصیلات است، شروع به درس خواندن کردم و مدرک کارشناسی خود را در رشته جغرافیا گرفتم. حال هم دانشجوی ارشد مشاوره هستم."
خانم رگبار میگوید: "حتی زمانی که رئیس شوراش هر شدم خیلیها میگفتند مگر میشود خانم هم رئیس شود. اما من به توانمندی خود ایمان داشتم و توانستم خوب عمل کنم. اتفاقا من فکر میکنم زنان در پستهای مدیریتی خیلی بهتر از مردان میتوانند عمل کنند.البته منظورم این نیست که مردان خوب عمل نمیکنند. با وجود اینکه در قشر تحصیل کرده، زنان کم نیستند، اما این فرهنگ که زنان میتوانند همانند مردان پستهای مدیریتی داشته باشند، هنوز در بعضی از شهرهای کوچک جا نیفتاده است."
او گفته است در شهر اسفراین ورزش بانوان مشکلات زیادی دارد و سهم ناچیزی که به ورزش بانوان تعلق میگیرد هم صرف بانوان نمیشود. خانم رگبار گفته قصد دارم در این دوره حق و حقوق بانوان را زنده کنم. از طرفی در خصوص زنان بدسرپرست یا بی سرپرست هم باید کاری کرد. خانمی که خود خرج زندگی فرزندانش را تامین میکند، باید حمایت شود.
خانم رگبار وقتی مشکلات اسفراین را میشمارد ابتدا به خشکسالی اشاره میکند و بعد به بیکاری و اعتیاد.
او درباره شهری که عضو شواری شهرش است میگوید: "اسفراین شهری کویری است، اما میتوان از پتانسیلهای کشاورزی و دامپروری آن استفاده کرد."
او که تجربه ریاست بر شورای شهر را دارد میگوید "من بهمدت یک سال رئیس شدم و در این یک سال یک کارخانه آسفالت ۱۲۰ تنی زدم که همان یک درآمد پایدار برای اسفراین شده است. شهرستان اسفراین، مکانی تاریخی است، میتوان از این زاویه نیز به شهر نگاه کرد و آنرا مکانی توریستی تفریحی کرد."